Baby flicka hatt Playshoes Interlock [Storlek 38/44 cm]

Baby flicka hatt Playshoes Interlock [Storlek 38/44 cm]

85,57 kr

80,44 kr

-6%
Ge din nyfödda baby mjuk och snygg komfort med Playshoes Interlock damhatt. Märkeskvalitet Playshoes när den är som bäst.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Baby flicka hatt Playshoes Interlock

Playshoes Interlock beborn beanie för kvinnor är den perfekta accessoaren för att hålla ditt barn varmt och mysigt samtidigt som du håller dig snygg! Mössan är designad av det kända varumärket Playshoes och är speciellt utformad för nyfödda flickor.

Mössan är tillverkad av högkvalitativt interlock -tyg och är mjuk och skonsam mot ditt barns känsliga hud. Det ventilerande tyget säkerställer optimal luftcirkulation för att hålla ditt barns huvud svalt och torrt, även i varmt väder.

Den eleganta designen gör att mössan sitter perfekt runt barnets huvud och ger en bekväm passform utan att vara för åtsittande. Dessutom är hatten töjbar för att anpassa sig till ditt barns tillväxt, så att du kan bära den under lång tid.

Nyföddsmössan för kvinnor från Playshoes Interlock har också en söt rosett på sidan, vilket ger en touch av charm till ensemblen. Oavsett om du vill komplettera en outfit för ett speciellt tillfälle eller bara hålla din baby varm på familjeutflykter, är denna mössa ett perfekt val.

Förutom att den är funktionell och snygg är den också lätt att ta hand om. Den kan maskintvättas på låg temperatur, så att du kan hålla den ren och fräsch för ditt barn.

Förvandla din bebis till en spirande fashionista med Playshoes Interlock nyfödd mössa för kvinnor! Den här mössan finns i olika storlekar för att anpassas till ditt barns tillväxt och är ett måste för alla mammor som bryr sig om sitt barns stil och komfort.

Ge ditt barn det bästa med den nyfödda damhatten Playshoes Interlock. Beställ nu och gör din baby till en modestjärna redan från början!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 800859-014
Färg ljusrosa
Färg Rose
Storlek 38/44 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1