Bil spel Wiking Claas Trion 720 Montana

Bil spel Wiking Claas Trion 720 Montana
2 619,94 kr
Upptäck körglädjen med Car Games Wiking Claas Trion 720 Montana, det nya måste-ha för alla som älskar spel och leksaker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bil spel Wiking Claas Trion 720 Montana

Är du en spel- och leksaksentusiast? Då vill du inte missa vår senaste produkt: bilspelet Wiking Claas Trion 720 Montana! Detta bilspel har designats av det tyska varumärket Wiking, som har specialiserat sig på kvalitetsleksaker sedan 1934, och är ett måste för alla fans av bilracing.

Med en exakt kopia av den berömda Claas Trion 720 Montana låter spelet dig återuppleva spänningen i bilracing på din egen bana hemma. Detaljerna på denna miniatyrbil är hisnande, ända in i minsta detalj. Gummihjulen och metallkarossen ger leksaken en touch av realism och soliditet.

Detta bilspel Wiking Claas Trion 720 Montana är också ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin koordination och finmotorik. De kommer att ha många roliga timmar med att styra detta lilla underverk och skapa sina egna racingscenarier.

Detta Wiking bilspel är tillverkat av högkvalitativa material och är byggt för att hålla länge. Det uppfyller också europeiska säkerhetsstandarder, vilket garanterar riskfri lek för barn. Den eleganta designen gör det dessutom till ett perfekt samlarobjekt för vuxna miniatyrbilsentusiaster.

Oavsett om du är bilsamlare eller racingentusiast är Wiking Claas Trion 720 Montana bilset det perfekta valet för dig. Lägg till det i din leksakssamling eller ge det som en gåva till en älskad, du kommer inte att bli besviken! Så vänta inte längre och köp detta bilspel nu Wiking, för timmar av kul och äventyr!

Mer information

Varumärke Wiking
Tillverkarens SKU 778572
Färg grön/svart/röd
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1