Bil spel Wiking Liebherr L 556

Bil spel Wiking Liebherr L 556
1 505,85 kr
Upplev spännande äventyr med Car Games Wiking Liebherr L 556, ett måste för alla som gillar bilspel och leksaker!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bil spel Wiking Liebherr L 556

Upptäck de helt nya bilspelen Wiking Liebherr L 556, utformade för alla bilälskare! Denna produkt är resultatet av ett samarbete mellan Wiking, ett varumärke som är känt för sina kvalitetsleksaker, och Liebherr, en tillverkare av entreprenadmaskiner. Med den här leksaken kommer dina barn att kunna föreställa sig att de kör en riktig entreprenadmaskin samtidigt som de har roligt.

Denna biluppsättning Wiking Liebherr L 556 är en trogen, detaljerad reproduktion av originalmodellen. Tillverkad av högkvalitativa, slitstarka material, garanterar den hållbarhet och optimal säkerhet för dina barn. De klara färgerna och de många detaljerna gör det till en attraktiv leksak för barn i alla åldrar. De kommer att ha mycket roligt när de manövrerar spaden och kranarmen, som om de vore riktiga byggnadsarbetare.

Genom att leka med detta bilspel Wiking Liebherr L 556 kommer barnen att utveckla sin fantasi, koordination och fingerfärdighet. De kan också lära sig de olika funktionerna hos en byggmaskin på ett roligt sätt. Denna leksak är perfekt för att stimulera deras kreativitet och intresse för byggbranschen.

Oavsett om det är en födelsedagspresent, en julklapp eller bara för att glädja ett barn, är Car Games Wiking Liebherr L 556 det perfekta valet. Ge dem möjlighet att ha roligt samtidigt som de lär sig med denna kvalitetsleksak. Vänta inte längre utan lägg till den i din samling av leksaker och spel redan idag.

Mer information

Varumärke Wiking
Tillverkarens SKU 778404
Färg gul/svart
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1