Figurinuppsättning i trä Sassi Dinosaures [Storlek 32x5x23 cm]

Figurinuppsättning i trä Sassi Dinosaures [Storlek 32x5x23 cm]

1 026,92 kr

813,90 kr

-21%
Upptäck träfigursetet Sassi Dinosaures för timmar av spännande spel och äventyr. Perfekt för alla som gillar spel och leksaker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Figurinuppsättning i trä Sassi Dinosaures

Sassi Dinosaures tous träfigurset är en unik produkt som kommer att glädja barn i alla åldrar som älskar . Dessa högkvalitativa träfigurer tillverkas av det kända varumärket och är både roliga och lärorika. dinosaures Sassi

Varje set innehåller 9 figurer som föreställer berömda dinosaures såsom T-Rex, Triceratops och Pteranodon. Varje figur är omsorgsfullt skulpterad för att likna sin förhistoriska motsvarighet så mycket som möjligt. Detaljrikedomen är imponerande och de klara färgerna gör dessa dinosaures ännu mer verkliga. Dina barn kommer att älska att leka med de här figurerna och återskapa sina egna förhistoriska äventyr.

Men det är inte allt! Förutom att vara roliga är de här figurerna också pedagogiska. Till varje figur medföljer ett informationskort med fascinerande fakta om dinosaurien i fråga. Dina barn kommer att kunna lära sig samtidigt som de har roligt, och utveckla sin nyfikenhet och fantasi. Det här setet är perfekt för barn som älskar dinosaures, men också för dem som vill lära sig mer om dessa fascinerande varelser.

Figurerna är tillverkade av hållbart trä och är därför också miljövänliga. Varumärket Sassiengage har åtagit sig att använda högkvalitativa, hållbara material för sina produkter, för att bevara vår planet för framtida generationer. Dessutom har träet en behaglig textur vid beröring, vilket gör dessa figurer ännu mer tilltalande för barn.

Detta set är perfekt för både inomhus- och utomhusaktiviteter. Barnen kan leka med sina figurer i sovrummet, i trädgården eller till och med på familjeutflykter. Léger och lätt att transportera, kommer denna uppsättning att vara en idealisk lekkamrat för dina barn vart de än går.

Kort sagt är Sassi Dinosaures träfigurset en kvalitetsprodukt som kombinerar underhållning och utbildning. Dina barn kommer att fascineras av dessa realistiska figurer och lära sig samtidigt. Introducera dem till den spännande världen på dinosaures med detta unika set. Beställ det nu och ge dina barn timmar av lek och lärande.

Mer information

Varumärke Sassi
Tillverkarens SKU 760399
Färg mångfärgad
Färg Flerfärgad
Storlek 32x5x23 cm - Franska storlekar som standard
Ålder Mini 3 ans
Antal per produkt 1