Figurinuppsättning i trä Sassi Animaux De La Savane [Storlek 32x5x23 cm]

Figurinuppsättning i trä Sassi Animaux De La Savane [Storlek 32x5x23 cm]

782,55 kr

628,29 kr

-20%
Upptäck träfigursetet Sassi Animaux De La Savane, perfekt för spel och leksaker för små äventyrare!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Figurinuppsättning i trä Sassi Animaux De La Savane

Upptäck träfigursetet Sassi Animaux De La Savane, ett roligt och lärorikt spel som kommer att glädja barn i tous åldrar. Den här färgglada och detaljerade samlingen har skapats av varumärket Sassi, som specialiserar sig på pedagogiska träleksaker och spel.

Setet innehåller ett urval avanimaux de la savane figurer, t.ex. lejonet, elefanten, giraffen och många flerautres. Varje figur är tillverkad av högkvalitativt trä, med noggrant handmålade detaljer för att säkerställa slående realism. Barnen kan roa sig med att återskapa sin egen safari med hjälp av sin fantasi och kreativitet.

Förutom att vara ett roligt spel är denna träfiguruppsättning Sassi Animaux De La Savane också ett värdefullt pedagogiskt verktyg. Barnen kan lära sig att känna igen de olika animaux de la savane djuren och lära sig om deras livsmiljöer och egenskaper. Spelet stimulerar också finmotoriken och koordinationen genom att barnen får manipulera de olika figurerna.

Detta set med träfigurer Sassi Animaux De La Savane är utformat för att hålla länge och är en utmärkt investering för föräldrar och pedagoger. Träfigurerna är starka och hållbara, vilket garanterar timmar av oändlig lek. Dessutom kommer barnen att kunna ta vara på dem och föra dem vidare till nästa generation.

Det här spelet är också ett utmärkt sätt att dela kvalitetstid med familjen. Föräldrarna kan följa med sina barn när de utforskar savannen och hjälpa dem att utveckla sina kunskaper om djurvärlden. Tillsammans kan de också hitta på spännande historier och äventyr med de olika djuren.

Så vänta inte längre med att ge dina barn träfigursetet Sassi Animaux De La Savane, ett lärorikt, roligt och hållbart spel som tar dem in i vildmarkens hjärta. Spelet stimulerar fantasin och uppmuntrar till inlärning och är perfekt för tous djur- och naturälskare. Beställ nu och låt dina barn upptäcka savannen!

Mer information

Varumärke Sassi
Tillverkarens SKU 760382
Färg mångfärgad
Färg Flerfärgad
Storlek 32x5x23 cm - Franska storlekar som standard
Ålder Mini 3 ans
Antal per produkt 1