Sandaler för babyflickor Gioseppo Kavaje

Sandaler för babyflickor Gioseppo Kavaje

Börjar på: 440,13 kr

286,11 kr

-35%
Charma din lilla flicka med de förtjusande sandalerna Gioseppo Kavaje, designade för subtil femininitet och oöverträffad komfort.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 440,13 kr

286,11 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Gioseppo Kavaje

Gioseppo Kavaje baby girl sandals är ett måste för alla modemedvetna små flickor! Dessa sandaler är tillverkade av det kända märket Gioseppo och kombinerar komfort och stil för små flickor. Med sin trendiga design och kvalitetsmaterial är de perfekta för att följa med ditt barn på alla hennes sommaräventyr.

Sandalerna är särskilt utformade för små flickor och finns i flera olika storlekar för att passa deras ålder och tillväxt. Den bleka färgen rose är mjuk och feminin och passar utmärkt till alla din lilla prinsessas outfits.

Sandalerna har en flexibel gummisula som ger bra stöd och optimalt grepp för barnets första steg. Ovandelen i äkta läder ger dessutom en mjuk och behaglig känsla för känsliga små fötter.

Sandalernas design är både praktisk och snygg. Kardborrebanden ger perfekt passform och anpassar sig efter barnets fotform, medan detaljerna med strass och pärlor ger skorna en touch av elegans och finurlighet.

Oavsett om det är för en dag på stranden, en promenad på stan eller ett speciellt tillfälle, Gioseppo Kavaje baby girl sandals är det perfekta valet för fashionabla babyflickor. De är också lätta att ta på och av, vilket är en klar fördel när du har att göra med en baby i rörelse!

Kort sagt, dessa sandaler från Gioseppo är en säker investering för din lilla flicka. Med sin komfort, kvalitet och stil är de det perfekta paret skor för att komplettera hennes sommargarderob. Så gå vidare och unna din lilla flicka det allra bästa inom skor med Gioseppo Kavaje sandaler.

Mer information

Varumärke Gioseppo
Tillverkarens SKU 72112-P-ROSA
Färg Rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby