Sandaler för babyflickor Kickers Betty

Sandaler för babyflickor Kickers Betty

Börjar på: 673,35 kr

428,86 kr

-36%
Kickers sandaler för babyflickor, bekväma och snygga. Lägg till en touch av mode till hennes små fötter med Betty.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

428,86 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Kickers Betty

Upptäck de bedårande sandalerna för babyflickor Kickers Betty! Dessa skor är speciellt utformade för spirande små prinsessor och kombinerar komfort, stil och kvalitet. Varumärket Kickers har varit känt för sina kvalitetsskor i över 70 år, och dessa sandaler är inget undantag.

Sandalerna är tillverkade av högkvalitativa material och är både mjuka och slitstarka, perfekt för växande små fötter. Sulan är tillverkad av mjukt gummi för optimal komfort och bra grepp på marken. Så att ditt barn kan springa runt i full säkerhet och frihet.

Designen på dessa sandaler är helt enkelt bedårande. Den bleka färgen rose med vita och silverfärgade detaljer ger skorna en feminin touch. De små rosetterna på ovansidan ger sandalerna en touch av fantasi och charm. Din lilla flicka kommer att bli förtjust över att bära dem till sina favoritkläder.

Dessa sandaler från Kickers Betty passar perfekt för små flickor mellan 6 och 18 månader. De är bekväma och lätta, perfekt för att följa med din baby när hon tar sina första steg. Dessutom är de lätta att ta på tack vare kardborrebandet på sidan, vilket är mycket praktiskt för föräldrar som har bråttom.

Oavsett om du ska till parken, stranden eller bara ut på en promenad är dessa sandaler det perfekta valet för din lilla flicka. De är mångsidiga och passar för alla tillfällen. Dessutom gör deras kvalitet och hållbarhet dem till en klok investering för växande bebisar.

Förlita dig på Kickers för att ge din lilla flicka stil och komfort. Dessa sandaler från Betty är det perfekta valet för mammor som bryr sig om sitt barns välbefinnande. Så gå vidare, ge ditt barn det bästa med dessa bedårande sandaler Kickers Betty. Beställ dem nu och se din lilla flicka bära dem med stolthet!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 694799-30-17
Färg apelsin
Färg Orange
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1