T-shirt för barn Puma ESS+ Mid 90s Graphic

T-shirt för barn Puma ESS+ Mid 90s Graphic

Börjar på: 281,58 kr

250,73 kr

-11%
Liva upp ditt barns stil med Puma ESS+ Mid 90s Graphic T-shirt, designad för juniorer på look.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 281,58 kr

250,73 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för barn Puma ESS+ Mid 90s Graphic

Puma ESS+ Mid 90s Graphic T-shirt för barn är ett måste för tous unga fans av sportkläder. Denna T-shirt från det kända märket Puma kombinerar perfekt 90-talets retrostil med de senaste modetrenderna.

Tillverkad av högkvalitativa material, erbjuder denna T-shirt optimal komfort och hållbarhet. Den är perfekt för aktiva barn som älskar att röra på sig. Oavsett om du leker i parken, sportar eller bara kopplar av hemma är denna t-shirt det perfekta valet.

Den unika designen på denna Puma t-shirt är inspirerad av 90-talet, med ett färgglatt grafiskt tryck som för tankarna tillbaka till tiden med träningsskor och oversizade kläder. Ditt barn kommer att vara stolt över att bära ett så trendigt och originellt plagg.

Denna t-shirt finns i storlek junior och passar barn mellan 8 och 14 år. Den har också korta ärmar och rund hals för en avslappnad, modern look. Den här t-shirten är lätt att bära och passar alla tillfällen.

Oavsett om ditt barn är ett sportfan eller bara en fashionista, är denna T-shirt ett måste för deras garderob. Den kan bäras med shorts, jeans eller till och med en kjol för en mångsidig och trendig look.

Missa inte chansen att ge ditt barn det allra bästa i stil och komfort med Puma ESS+ Mid 90s Graphic barn-T-shirt. Beställ den nu och låt ditt barn vara med i modetoppen!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 680295-20
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1