T-shirt för barn Puma Squad Summer

T-shirt för barn Puma Squad Summer

Börjar på: 306,07 kr

269,46 kr

-12%
Välj sommarstil och komfort från Puma med vår Squad T-shirt för barn. Perfekt för juniorer!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 306,07 kr

269,46 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för barn Puma Squad Summer

Puma Squad Summer T-shirt för barn är ett måste för blivande unga idrottare. Denna T-shirt är designad av det kända märket Puma och kombinerar stil och funktionalitet för att ge den perfekta outfiten för sommarens sportaktiviteter.

Varumärket Puma är känt över hela världen för sina kvalitetsprodukter och sitt engagemang för sport. Med denna T-shirt kan barnen stolt representera det ikoniska varumärket på sina träningspass eller matcher.

Denna T-shirt är särskilt utformad för juniorer och har perfekt passform för växande barn. Den är tillverkad av lätta material som andas och ger optimal komfort även under de varmaste dagarna. Så barnen kan koncentrera sig på sin prestation utan att störas av sin outfit.

Designen på Puma Squad Summer T-shirt är både modern och sportig. De klara färgerna och dynamiska mönstren gör den till ett perfekt val för unga fotbolls-, basket- eller andra sportutövare. Förutom att vara trendig har denna T-shirt också Puma:s DryCELL-teknik, som transporterar bort fukt för att hålla barnen torra och svala.

Oavsett om det är för ett intensivt träningspass eller en avkopplande dag på stranden, kommer denna T-shirt för barn från Puma Squad Summer att vara den perfekta följeslagaren för sommaraktiviteter. Den kan också bäras varje dag för en avslappnad och sportig look look.

Ge ditt barn det bästa av mode och sport med Puma Squad Summer T-shirt. Den finns i flera olika storlekar för att passa tous alla åldrar och är ett måste för tous unga sportfans. Ge dem denna kvalitets-T-shirt som kommer att följa med dem på alla deras sommaräventyr.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 679265-87
Färg vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1