Dodge-boll Franklin Superskin (x6) [Storlek 15,2 cm]

Dodge-boll Franklin Superskin (x6) [Storlek 15,2 cm]

195,89 kr

166,26 kr

-15%
Upptäck dodgeball Franklin Superskin, den perfekta följeslagaren för dynamiska inomhus- eller utomhusspel. Lita på kvaliteten hos Franklin.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Dodge-boll Franklin Superskin (x6)

Från lekplatsen till gymmet är robusta, pålitliga lekbollar ett måste. Oavsett om det handlar om en fartfylld dodgeball eller en enkel fångstlek är dessa slitstarka men ändå mjuka skumbollar det perfekta sättet att ha roligt. Traditionella lekplatsbollar av gummi kan svida, men Franklin Sports dodgebollar är tillverkade av "Superskin", ett slitstarkt polyuretanskum med ett belagt yttre skal som är lätt att greppa. Traditionella spelbollar och även skumgummibollar kan gå sönder efter hård användning, men skumgummibollar tillverkade av Superskin är det perfekta valet för tous dina favoritspel på lekplatsen. De här små bollarna är lätta att greppa även för små händer och är perfekta för att kasta, fånga och undvika! De här skumgummibollarna finns i en rad klara färger och kommer säkert att bli en favorit i alla klasser och tous lekgrupper. Traditionella dodgebollar förlorar så småningom sin form eller plattas ut. Superkin-bollarna behåller sin form även när de krossas, kläms eller sträcks ut. Så du kan vara säker på att de förblir lika starka och roliga att leka med som den dag de kom ut ur lådan. Perfekta för inomhus- och utomhuslek, skolor, ungdomsgrupper och mycket merautres, de ger timmar av skoj!


De beställda bollarnas individuella färger kommer att matchas.


PERFEKT GYMNASIUM SPELBOLL - Från dodgeball till catch och allt däremellan, dessa mångsidiga spelbollar är perfekta för att kasta och fånga. Uppfinn dina egna spel för gymmet eller lekplatsen och ha kul direkt!


CHOCKREDUCERANDE - Säg adjö till den klassiska gummibollen och dess minnesvärda sting! Dessa nya lekplatsbollar är utformade med ett tufft polyuretanskal, kallat Superskin, för förbättrad hållbarhet och grepp.


LÄTT ATT HÅLLA - Även små händer kan greppa de här skumgummibollarna direkt. Den lilla storleken gör dem idealiska för att kasta, fånga, klämma och mycket mer, och de behåller alltid sin form!


HÅLLBAR YTTRING - Trött på skumgummibollar som går sönder under gymnastik och lek på lekplatsen? Franklin Superskin-bollar håller sig starka och hållbara, match efter match.


En mängd olika rika, ljusa färger gör dessa iögonfallande bollar lätta att se. Dessutom är de lätta att rengöra och desinficera, vilket gör dem till perfekta lekbollar för åldrarna 3 och uppåt.

Mer information

Varumärke Franklin
Tillverkarens SKU 63997
Färg mångfärgad
Färg Flerfärgad
Storlek 15,2 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 6