Figur - livvakt med ryggtavla Bruder

Figur - livvakt med ryggtavla Bruder
223,28 kr
Upptäck figuren "Livvakt med surfbräda" Bruder, ett måste för alla fans av spel och leksaker! Garanterat realistiskt och roligt.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Figur - livvakt med ryggtavla Bruder

Figur "Livvakt med surfbräda" Bruder är ett måste för alla fans av spel och leksaker! Med sin realistiska design och omsorgsfulla detaljer är denna figur det perfekta valet för roliga och spännande äventyr.

Den är tillverkad av det berömda varumärket Bruder, som är känt för kvaliteten på sina produkter, och kommer att glädja både stora och små. Den har inspirerats av riktiga livräddare till havs och är utrustad med en surfbräda för att hjälpa badande i svårigheter.

Tack vare de rörliga lederna kan figuren inta olika positioner för att levandegöra alla situationer som barnet kan föreställa sig. Dessutom gör hans röda baddräkt och självsäkra leende honom till en riktig strandhjälte!

Oavsett om du leker ensam eller med vänner är figuren "Livräddare med surfbräda" Bruder den perfekta följeslagaren för timmar av rolig och stimulerande lek. Den stimulerar ditt barns kreativitet och fantasi samtidigt som den hjälper barnet att utveckla sin fingerfärdighet och motorik.

Lägg till den här figuren i din leksakssamling eller ge den i present till ett barn som älskar leksaker och spel. Med Bruder är kvalitet och skoj alltid dagens ordning! Så vänta inte längre och låt dig frestas av denna "Livvakt med surfbräda"-figur Bruder" som utlovar oförglömliga äventyr.

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 627850
Färg gul/röd
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1