Byggsats för brandstation Bruder

Byggsats för brandstation Bruder
637,48 kr
Ge dig ut på äventyr och rädda staden med byggspelet Brandstationen Bruder, ett måste för alla som gillar spel och leksaker!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Byggsats för brandstation Bruder

Byggsetet Brandstation Bruder är ett måste för alla leksaks- och spelfantaster. Leksaken har designats av det kända varumärket Bruder och erbjuder en realistisk och stimulerande lekupplevelse för barn.

Brandstationen är en ikonisk byggnad som har fascinerat barn i generationer. Med det här byggsetet kan barnen nu bygga sin egen brandstation och återskapa spännande brandbekämpningsscener.

Setet innehåller över 500 delar och erbjuder en mängd olika byggmöjligheter. Barnen kan låta fantasin flöda genom att skapa olika konfigurationer för sin brandstation, vilket hjälper dem att utveckla sin kreativitet och problemlösningsförmåga.

Realistiska detaljer som öppningsbara dörrar, stegar och brandmanstillbehör ger setet en touch av realism. Barn kan fördjupa sig i en fängslande lekvärld och utveckla sin känsla för äventyr.

Byggsatsen är tillverkad av högkvalitativa material och är hållbar och slitstark, vilket garanterar oändliga timmar av lek. Dessutom är det lätt att montera och demontera, vilket gör det perfekt att ta med på resan eller leka med vänner.

Förutom att stimulera barns fantasi och kreativitet har detta byggset med brandstation Bruder även pedagogiska fördelar. Barnen kan lära sig om brandmännens viktiga roll i samhället och utveckla sina kunskaper om byggteknik.

Sammantaget är byggsetet Brandstation Bruder ett perfekt val för barn som brinner för brandmän och bygglekar. Ge dem den här spännande leksaken och se hur de har flera timmars kul när de räddar liv på låtsas och bygger sin egen brandstation. Det är en gåva som garanterat kommer att glädja både stora och små!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 627027
Färg röd/grå
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1