Figur - bensinstation och biltvätt Bruder

Figur - bensinstation och biltvätt Bruder
893,59 kr
Upptäck den nya figuren Bruder som ger liv åt din bensinstation och biltvätt för timmar av spännande lek.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Figur - bensinstation och biltvätt Bruder

Upptäck denna otroliga figur från Bruder, perfekt för alla fans av spel och leksaker! Med sin bensinstation och biltvätt gör denna figur det möjligt för dig att återskapa spännande, realistiska scener. Denna actionfigur tillverkas av det välkända varumärket Bruder och garanterar exceptionell kvalitet och hållbarhet.

Bensinstationen har allt du behöver för att fylla på bränsle: en pump på essence, en tank, en kassaapparat och till och med en skylt för att locka kunder. Biltvätten har en roterande vals för rengöring av bilar och en borste för att ta bort envis smuts. Ditt barn kommer att kunna föreställa sig att vara en riktig mekaniker tack vare de många realistiska detaljerna på denna figur.

Förutom att vara rolig är denna figur också pedagogisk. Ditt barn kan utveckla sin kreativitet och fantasi genom att hitta på massor av historier om denna bensinstation och biltvätt. De kommer också att kunna lära sig de olika steg som ingår i att ta hand om en bil och förstå hur en bensinstation fungerar.

Denna Bruder figur är också perfekt för samlare. Med sin detaljerade design och kvalitetsfinish är den ett perfekt tillskott till alla leksakssamlingar. Den här figuren är tillverkad av högkvalitativa material och är byggd för att hålla länge och klara alla ditt barns fantasiäventyr.

Ge ditt barn eller någon du känner som älskar leksaker och spel denna fantastiska Bruder figur. Det är den perfekta presenten för alla tillfällen, oavsett om det är födelsedag, jul eller bara för att göra någon glad. Så tveka inte längre och ge bort denna kvalitetsfigur nu för timmar av garanterat kul och spel. Lägg till den i din samling redan idag!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 621117
Färg mångfärgad
Färg Flerfärgad
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1