Figur - trädgårdsmästare med gräsklippare och utrustning Bruder

Figur - trädgårdsmästare med gräsklippare och utrustning Bruder
171,27 kr
Ge dina barn en spännande leksak med trädgårdsmästarfiguren Bruder, komplett med gräsklippare och verktyg för trädgårdslekar och leksaker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Figur - trädgårdsmästare med gräsklippare och utrustning Bruder

Trädgårdsmästarfiguren med gräsklippare och utrustning Bruder är ett måste för unga trädgårdsentusiaster. Denna figur, från det välkända varumärket Bruder, är det perfekta tillskottet till ditt barns leksakssamling.

Figuren är utformad med en otrolig känsla för detaljer, vilket gör den till en perfekt kopia av en riktig trädgårdsmästare med sina trädgårdsredskap. Med sin gräsklippare och utrustning Bruder kommer ditt barn att kunna föreställa sig att ta hand om sin egen trädgård.

Figuren är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och robusthet för att klara alla ditt barns fantasifulla äventyr. Dessutom är den handmålad i klara, realistiska färger, vilket gör den till en iögonfallande leksak för ditt barn.

Med den här figuren kan ditt barn utveckla sin fantasi och kreativitet genom att skapa roliga, realistiska trädgårdsscener. De kan också ha roligt när de lär sig mer om trädgårdsarbete genom att imitera en riktig trädgårdsmästares gester och tekniker.

Trädgårdsmästarfiguren med gräsklippare och utrustning Bruder är också ett utmärkt sätt att stimulera ditt barns hand-öga-koordination och fingerfärdighet. Genom att hantera de olika trädgårdsredskapen kan de förbättra sin finmotorik samtidigt som de har roligt.

Denna leksak är lämplig för barn från 3 år och är en utmärkt present till födelsedagar, semestrar eller bara för att ge ditt barn något att se fram emot. Ge dem denna figur Bruder och se dem ha timmar av skoj med sin nya favoritträdgårdsmästare.

Kort sagt, figuren Trädgårdsmästare med gräsklippare och utrustning Bruder är en kvalitativ, rolig och lärorik leksak för små barn. Ge ditt barn chansen att upptäcka trädgårdsskötselns värld med denna måste-ha leksak från Bruder. Beställ den nu och låt ditt barn ha roligt samtidigt som det lär sig!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 621032
Färg grön
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1