Figur - mekaniker med verkstadsutrustning Bruder

Figur - mekaniker med verkstadsutrustning Bruder
244,73 kr
Skapa action och kreativitet i dina leksaker och spel med Mechanic-figuren Bruder och dess högkvalitativa verkstadsutrustning.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Figur - mekaniker med verkstadsutrustning Bruder

Mekaniker-figuren med verkstadsutrustning från Bruder är ett måste för alla som gillar leksaker och spel. Denna figur är tillverkad av högkvalitativa material och är en riktig fröjd för ögat och händerna. Leksaken är inspirerad av mekanikens värld och erbjuder en realistisk och stimulerande lekupplevelse.

Figuren levereras komplett med verkstadsutrustning, inklusive verktygslåda, domkraft, oljekanna och mycket mer. Ditt barn kommer att kunna hitta på massor av spännande historier med hjälp av dessa tillbehör för att reparera och underhålla sina miniatyrfordon eller autres leksaker.

Figuren är inte bara rolig, den är också lärorik. Ditt barn kommer att kunna utveckla finmotorik och kreativitet genom att hantera de olika verktygen i verkstaden. Dessutom kan de, tack vare realismen, lära sig om de olika stegen i reparationen av ett fordon.

Denna Bruder -figur är dessutom compatible med märkets autres -leksaker, så ditt barn kan skapa en riktig fantasivärld genom att kombinera olika element. Denna figur är tillverkad med omsorg och uppmärksamhet på barns säkerhet och uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.

Ge ditt barn en kvalitetsleksak som kommer att ge timmar av lek och fantasi med figuren Mekaniker med verkstadsutrustning från Bruder. En perfekt present till små fans av mekanik och rollspel.

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 621001
Färg blå/röd/silver
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1