Baby pojke sandaler Kickers Sushy

Baby pojke sandaler Kickers Sushy

Börjar på: 599,90 kr

479,92 kr

-20%
Ge ditt barn ett par sandaler från Kickers Sushy så blir de snygga redan från början! Bekväma och trendiga, de är ett måste.

Slut i lager

Beskrivning

Baby pojke sandaler Kickers Sushy

Kickers Sushy sandaler för pojkar är det perfekta valet för spirande äventyrare! Dessa sandaler tillverkas av det kända märket Kickers och är både bekväma och slitstarka för ditt barns första steg.

Dessa sandaler är särskilt utformade för spädbarn och är perfekta för deras känsliga små fötter. De är lätta och flexibla, så att de känner sig fria i varje steg. Dessutom ger den halkfria gummisulan optimalt grepp för att förhindra halkning och fall.

Kickers Sushy sandaler för pojkar har en modern, lekfull design som din lilla pojke garanterat kommer att älska. Med kardborreknäppning är de lätta att ta på och justera, perfekt för föräldrar som har bråttom! Dessutom gör de klara färgerna och de roliga detaljerna på remmarna sandalerna helt unika.

Sandalerna är tillverkade av högkvalitativa material och är inte bara bekväma utan också slitstarka. Ditt barn kommer att kunna bära dem hela sommaren utan att skada dem. Dessutom är de lätta att ta hand om, så att du kan hålla dem rena och fräscha hela säsongen.

Kickers Sushy sandaler för pojkar är också perfekta för speciella tillfällen, som bröllop eller födelsedagar. De ger en elegant touch till din lilla pojkes outfit, samtidigt som de ger optimal komfort för lek och skoj.

Kort sagt, Kickers Sushy sandaler för pojkar är praktiska, bekväma och snygga. De är det perfekta valet för en äventyrlig premier sommar för ditt barn. Ge honom det bästa med dessa sandaler från det kända märket Kickers, och se honom springa runt i fullständig säkerhet och förtroende. Beställ nu och ge ditt barn ett par sandaler som gör att han kan gå genom världen med stil och komfort.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 611086-10-111
Färg beige blå
Färg Beige
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1