Barnbok Sassi L'Egypte Ancienne [Storlek 27,5x23,5 cm]

Barnbok Sassi L'Egypte Ancienne [Storlek 27,5x23,5 cm]

243,63 kr

200,29 kr

-18%
Upptäck l'Egypte ancienne med Sassi, barnboken som kombinerar skoj och lärande genom interaktiva spel och leksaker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Barnbok Sassi L'Egypte Ancienne

Upptäck l'Egypte ancienne med barnboken Sassi! Den här lärorika och underhållande boken är utformad för unga upptäcktsresande och historieintresserade. Dyk ner i det gamla Egyptens mysterier och underverk med hjälp av detaljerade illustrationer och fascinerande information.

Sassi är ett varumärke som är känt för sina pedagogiska och stimulerande produkter för barn. Med den här boken kan barnen upptäcka l'Egypte ancienne på ett roligt sätt samtidigt som de berikar sina kunskaper. De kan utforska majestätiska tempel, mystiska pyramider och till och med lära sig skriva med hieroglyfer!

Den här boken ingår i kollektionen Sassi games and toys, som uppmuntrar till roligt och interaktivt lärande. Barnen kan fördjupa sig i historien på l'Egypte ancienne samtidigt som de utvecklar sin kreativitet och nyfikenhet.

Dessutom är Sassi barnbok tillverkad av kvalitetsmaterial för maximal hållbarhet. De tjocka, slitstarka sidorna är perfekta för nyfikna små händer. Den här boken är också ett utmärkt sätt att tillbringa tid med familjen och tillsammans lära sig om en fascinerande period i historien.

Introducera dina barn till l'Egypte ancienne med boken Sassi! Det är den perfekta presenten för unga upptäcktsresande och historieintresserade. Beställ nu och låt dina barn ge sig iväg för att upptäcka denna fascinerande civilisation.

Mer information

Varumärke Sassi
Tillverkarens SKU 606053
Färg beige/blå
Färg Beige
Storlek 27,5x23,5 cm - Franska storlekar som standard
Ålder Mini 6 ans
Antal per produkt 1