Kvinna med blå jeans Bruder

Kvinna med blå jeans Bruder
140,67 kr
Upptäck Bruder kvinnofigur, en realistisk och förförisk leksak som kommer att glädja både barn och vuxna i en värld av spel och leksaker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Kvinna med blå jeans Bruder

Figurinen Kvinna med blå jeans Bruder är en leksak som kommer att tilltala både unga och gamla! Dess skönhet och realistiska detaljer gör den till ett unikt föremål för fans av spel och leksaker. Denna figur är designad av det berömda varumärket Bruder och är den perfekta förkroppsligningen av den moderna, dynamiska kvinnan.

Med sina trendiga blå jeans och matchande accessoarer är den här figuren redo för massor av äventyr. Oavsett om hon ska shoppa, strosa runt på stan eller utöva sin favoritsport kommer denna Bruder kvinna alltid att ligga i framkant när det gäller mode.

Denna figur är också perfekt för att stimulera barns fantasi och låta dem skapa spännande berättelser. Tack vare sina ledade rörelser kan hon inta olika poser och anpassa sig till alla situationer. Detaljerna i hennes ansikte, hår och kläder är noggrant utformade för att ge en slående likhet med en riktig skyltdocka.

Den här figuren är tillverkad av kvalitetsmaterial och är robust och tålig nog att följa med barn i deras vildaste lekar. Den är också perfekt för samlare som vill komplettera sin samling av leksaker Bruder.

Ge bort denna figur av en kvinna med blå jeans Bruder till ditt barn eller en vän som älskar spel och leksaker. Det kommer att bli en originell och mycket uppskattad gåva som kommer att ge timmar av lek och skoj. Vänta inte längre med att lägga till denna underbara figur i din samling!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 604080
Färg beige/blå
Färg Beige
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1