Figur - Arbetare med tillbehör Bruder

Figur - Arbetare med tillbehör Bruder
165,16 kr
Upptäck Worker-figuren med tillbehör Bruder, en ny värld av realism och fantasi för dina leksaker och spel. Av Bruder.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Figur - Arbetare med tillbehör Bruder

Skapa verklighet och fantasi i dina spel med figuren Arbetare med tillbehör Bruder från det berömda märket Bruder. Denna figur är utformad för spel- och leksaksfantaster som letar efter realistiska, detaljerade karaktärer för att förhöja deras äventyr.

Figurinen Arbetare med tillbehör Bruder är tillverkad med omsorg och känsla för detaljer och är ett måste för barn som gillar att leka med kvalitetsleksaker. Den levereras med massor av tillbehör, t.ex. hjälm, spade och hammare, som hjälper barnen att skapa realistiska berättelser och situationer.

Figuren föreställer en arbetare i arbetskläder, redo att ta sig an alla utmaningar. Med sina säkerhetskläder och verktyg är han redo att bygga, reparera och utföra alla typer av uppgifter. Barnen kommer att kunna sätta sig in i en riktig arbetares situation och utveckla sin fantasi genom att hitta på spännande scenarier.

Detaljerna på denna figur är otroligt realistiska. Ansiktsdragen, kläderna och accessoarerna är noggrant utformade för att återspegla verkligheten. Barnen kommer att kunna fördjupa sig helt i sitt spel och känna sig som riktiga arbetare.

Figur av arbetare med tillbehör Bruder är också ett utmärkt verktyg för att lära barn om arbetslivet och olika yrken. Barnen kan upptäcka de olika uppgifter och ansvarsområden som en arbetare har, samtidigt som de har roligt.

Dessutom är denna figur tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och stöttålighet. Den är också lätt att rengöra, vilket gör den till en praktisk leksak för föräldrar.

Oavsett om du leker ensam eller med vänner är figuren Arbetare med tillbehör Bruder ett utmärkt val för barn som gillar realistiska leksaker och spel av hög kvalitet. Ge dem denna figur och låt dem utforska sin fantasi samtidigt som de har roligt. Beställ nu och bli överraskad av kvaliteten och realismen hos denna figur Bruder.

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 600204
Färg orange/silver
Färg Orange
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1