Figur - man med jeans Bruder

Figur - man med jeans Bruder
147,28 kr
Kolla in vår figur Man with Jeans Bruder, ett måste för fans av spel och leksaker. Modern, detaljerad styling för total inlevelse!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Figur - man med jeans Bruder

Figurinen Man med jeans Bruder är ett måste för alla fans av spel och leksaker. Med sin moderna, detaljerade stil kommer den att ge din samling en touch av realism. Figuren tillverkas av det kända varumärket Bruder och är en garanti för kvalitet och hållbarhet.

Figuren bär ikoniska jeans och omsorgsfulla detaljer som ett bälte och realistiska fickor. Med sin dynamiska hållning och ledade armar kan du återskapa en mängd olika lek- och äventyrsscener.

Figuren är perfekt för barn från 3 år och stimulerar fantasin och uppmuntrar till kreativ lek. Den kan också bli ett samlarobjekt för spel- och leksaksentusiaster.

Figuren Man med jeans Bruder mäter bara 10 cm och är lätt att bära med sig och kan tas med överallt för timmar av lek. Den är också compatible med autres leksaker från Bruder, vilket ger massor av lekmöjligheter.

Denna figur är tillverkad av kvalitetsmaterial och är inte bara attraktiv utan också slitstark. Den lovar många timmars lek och skoj utan att skadas. Figuren Man med jeans Bruder är en perfekt present till barn och fans av spel och leksaker och ett måste att lägga till i samlingen.

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 600075
Färg brun/orange
Färg Brun
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1