Utbildare för barn Reima Sujaus

Utbildare för barn Reima Sujaus

Börjar på: 489,09 kr

361,04 kr

-26%
Ge ditt barn stil och komfort med skorna Reima Sujaus, designade av det kända märket Reima för juniorer.

Slut i lager

Beskrivning

Utbildare för barn Reima Sujaus

Reima Sujaus barnskor är de perfekta skorna för att följa med barnen på deras dagliga äventyr tous. Med sin moderna design och optimala komfort är dessa sneakers ett utmärkt val för växande barn.

Varumärket Reima är känt för sina kvalitetsprodukter, särskilt utformade för barn. Träningsskorna Sujaus är inget undantag och erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet för de allra minsta.

Dessa skor är speciellt utformade för juniorer, med särskild uppmärksamhet på deras komfort och säkerhet. Gummisulan ger optimalt grepp, medan den ventilerande ovandelen i tyg håller fötterna svala och torra, även under de mest hektiska dagarna.

Träningsskorna Reima Sujaus är också lätta att ta på och av tack vare den praktiska kardborreknäppningen. Dessutom har de en uttagbar innersula, vilket gör dem perfekta för barn med växande fötter.

Oavsett om det är en dag i skolan, en familjeutflykt eller en sportaktivitet, Reima Sujaus barnskor är det perfekta valet för aktiva barn. Så vänta inte längre och ge ditt barn komforten och kvaliteten från varumärket Reima med dessa trendiga, praktiska sneakers.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 569464-6980
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1