Stövlar för barn Reima Sophis

Stövlar för barn Reima Sophis

Börjar på: 978,80 kr

697,34 kr

-29%
Reima Sophis barnstövlar för juniorer, designade av Reima för att skydda och forma små fötter!

Slut i lager

Beskrivning

Stövlar för barn Reima Sophis

Reima Sophis barnstövlar är de perfekta vinterskorna för barn. Dessa stövlar från det välkända varumärket Reima är utformade för att ge komfort, värme och skydd för ditt barns fötter. Den snygga, moderna designen gör dem till ett perfekt val för juniorer.

Stövlarna är tillverkade av högkvalitativa material och är både vattentäta och andningsbara, vilket håller ditt barns fötter torra och varma under kalla dagar. Den robusta sulan ger bra grepp på alla underlag och ger extra säkerhet vid utomhusaktiviteter.

Stövlarna Reima Sophis har också ett innovativt kardborreknäppningssystem som gör dem lätta för ditt barn att ta på och av, även med handskar. Dessutom har de en ergonomisk form som ger bra passform och optimal komfort för växande fötter.

Dessa stövlar är perfekta för alla vinteraktiviteter, oavsett om du leker i snön, åker pulka eller bara tar en promenad med familjen. De finns i olika storlekar för att passa alla barn och i en rad olika färger för att passa tous smak.

Ge ditt barn den ultimata vinterkängan med Reima Sophis barnkängor. Med sin oöverträffade kvalitet, komfort och stil kommer dessa stövlar att vara ett måste för de kalla dagarna framöver. Låt inte ditt barn ge sig ut på äventyr utan Reima Sophis stövlar, för glada, välskyddade fötter hela vintern.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 569439-1150
Färg taupe metallic
Färg Beige
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1