Baby tränare Reima Evaste

Baby tränare Reima Evaste

Börjar på: 611,52 kr

443,06 kr

-28%
Barnskor Reima Evaste för aktiva ungdomar, bekväma och snygga för att följa med ditt barn på alla äventyr.

Slut i lager

Beskrivning

Baby tränare Reima Evaste

Reima Evaste barnskor är det perfekta valet för spirande unga idrottare. Med sin moderna design och exceptionella komfort är de utformade för att följa med barn på alla deras äventyr. Skorna tillverkas av det kända varumärket Reima och passar perfekt för juniorer.

Barnskorna Reima Evaste ger optimalt stöd tack vare den halkfria gummisulan och ovandelen i textil som andas. Så barnen kan springa, hoppa och klättra helt säkert. Dessutom är dessa sneakers lätta och flexibla, vilket ger växande fötter gott om rörelsefrihet.

Förutom att vara praktiska är Reima Evaste barnskor också mycket snygga. Deras färgglada, dynamiska design kommer garanterat att tilltala barnen. Dessutom är varumärket Reima känt för sin kvalitet och expertis när det gäller barnskor, vilket garanterar en hållbar och slitstark produkt.

Oavsett om det är för en dag i skolan, en familjeutflykt eller en sportaktivitet, kommer Reima Evaste barnskor att passa alla situationer. De är lätta att ta på och justera tack vare de elastiska snörena och är idealiska för barn som gillar att vara självständiga.

Leta inte längre: Reima Evaste barnskor är det perfekta valet för att kombinera komfort, säkerhet och stil för dina barn. Vänta inte längre med att ge dem dessa kvalitetsskor som kommer att följa med dem på alla deras äventyr.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 569428-7330
Färg vattenlevande
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1