Träningsoverall för baby Mercedes AMG

Träningsoverall för baby Mercedes AMG

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

-20%
Upptäck Mercedes AMG baby tracksuit från Puma, det perfekta valet för de yngsta motorsportfansen!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsoverall för baby Mercedes AMG

Mercedes AMG baby tracksuit från Puma är den perfekta outfiten för små racingfans! Denna outfit är designad för bebisar och är både bekväm och moderiktig. Med den ikoniska Mercedes AMG -logotypen broderad på tröjan och byxorna kommer ditt barn att vara redo att gå med i racingteamet från en tidig ålder.

Träningsoverallen är tillverkad av högkvalitativa material som är mjuka och skonsamma mot barnets känsliga hud. Tröjan har en huva som skyddar barnets huvud och en dragkedja för enkel påklädning. Byxorna har resår i midjan för bekväm passform och ribbade benslut för en sportig look look.

Oavsett om det är för en avkopplande dag hemma eller för att följa med mamma och pappa på deras sportaktiviteter, kommer denna träningsoverall att vara det perfekta valet. Den håller barnet varmt och bekvämt, samtidigt som den ger honom en snygg, avslappnad look.

Mercedes AMG baby tracksuit är perfekt för bebisar i alla åldrar. Med storlekar från 3 månader till 24 månader kommer du att kunna hitta den perfekta storleken för din lilla älskling. Det är också en perfekt present till unga föräldrar som älskar sport och motorsport.

Som en Puma-produkt kan du vara säker på dess kvalitet och hållbarhet. Puma är ett varumärke som är känt för sina högpresterande sportkläder, och denna träningsoverall är inget undantag. Den är utformad för att tåla vardagligt slitage och för att klara tidens tand.

Vänta inte längre med att klä ditt barn i färgerna från Mercedes AMG med denna träningsoverall från Puma. Ge dem komfort, stil och en koppling till motorsportens värld från tidig ålder. Beställ nu och gör ditt barn till en fullvärdig medlem av Mercedes AMG -teamet!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 538496-01
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Team Mercedes AMG