T-shirt för barn BMW Motorsport ESS

T-shirt för barn BMW Motorsport ESS

Börjar på: 367,28 kr

235,30 kr

-36%
BMW Motorsport ESS T-shirt från Puma är ett måste för unga racingfans.

Slut i lager

Beskrivning

T-shirt för barn BMW Motorsport ESS

BMW Motorsport ESS barn-T-shirt från Puma är ett riktigt måste för unga racingfans. Denna t-shirt är speciellt utformad för juniorer och erbjuder en bekväm och snygg passform för barn i alla åldrar.

T-shirtens design är inspirerad av motorsportens värld, med BMW Motorsport -logotypen i stort tryck på framsidan. De ljusa, livfulla färgerna ger en touch av stil och modernitet till denna t-shirt, vilket gör den till det perfekta valet för barn som gillar att göra ett stänk.

Förutom att vara trendig är denna t-shirt också mycket bekväm. Den är tillverkad av högkvalitativa material och känns mjuk och lätt mot ditt barns hud. Den är också mycket slitstark, vilket gör den till ett perfekt val för utomhusaktiviteter eller aktiva dagar.

Oavsett om ditt barn är ett fan av BMW Motorsport eller bara letar efter en snygg och bekväm T-shirt, är denna BMW Motorsport ESS T-shirt för barn från Puma ett perfekt val. Den kan bäras vid alla tillfällen, oavsett om det är en sportig eftermiddag med vänner eller en avkopplande dag ute med familjen.

Ge ditt barn stil och komfort med denna BMW Motorsport ESS T-shirt från Puma. Beställ nu och låt ditt barn visa sin kärlek till motorsport med denna imponerande T-shirt.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 538315-08
Färg dagdröm
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Team BMW Motorsport