Snapback-keps för barn Reima Lippis

Snapback-keps för barn Reima Lippis

Börjar på: 244,60 kr

187,93 kr

-23%
Skydda ditt junior huvud med stil med barnmössan Reima Lippis, från det kända märket Reima. Kvalitet och komfort för små äventyrare!

Slut i lager

Beskrivning

Snapback-keps för barn Reima Lippis

Reima Lippis barnkeps är den perfekta accessoaren för ditt växande barn. Tillverkad av Reima, ett varumärke känt för sina högkvalitativa barnkläder och accessoarer, är denna keps speciellt utformad för juniorer.

Den är tillverkad av högkvalitativa material för komfort och hållbarhet. Den är också mycket lätt, vilket gör den bekväm att bära även under de varmaste dagarna. Kepsen kan justeras med hjälp av remmen så att den sitter perfekt på ditt barns huvud.

Med sin moderna och eleganta design kommer Reima Lippis -kepsen garanterat att falla ditt barn i smaken. Den tidlösa look är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag i skolan, en picknick eller en kort promenad med familjen. Den kommer att ge en touch av stil till alla outfits.

Förutom att den är estetiskt tilltalande ger den här kepsen också skydd mot solen. Med sitt visir skyddar den ditt barns ansikte från UV-strålar, så att de kan ha roligt utomhus på ett säkert sätt.

Reima Lippis barnkeps är lätt att ta hand om och är också mycket praktisk. Den kan tvättas i maskin och torkar snabbt, vilket gör den idealisk för aktiva barn.

Ge ditt barn en keps som är både funktionell och snygg med Reima Lippis barnkeps. Ett perfekt val för juniorer som vill vara moderiktiga och väl skyddade på samma gång. Beställ den nu och ge ditt barn den ultimata sommaraccessoaren.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 538113-9990
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior