Snapback-keps för barn Reima Hytty

Snapback-keps för barn Reima Hytty

Börjar på: 305,46 kr

239,83 kr

-21%
Upptäck snapback-kepsen för barn Reima Hytty, det perfekta valet för unga mode- och komfortentusiaster.

Slut i lager

Beskrivning

Snapback-keps för barn Reima Hytty

Snapback-keps för barn Reima Hytty är en oumbärlig accessoar för aktiva och moderiktiga barn. Varumärket Reima, som specialiserat sig på barnkläder av hög kvalitet, har designat denna keps för juniorer i alla åldrar tous. Med sin moderna design och ljusa färger blir elle det perfekta komplementet till alla sport- eller fritidskläder.

Kepsen är tillverkad av högkvalitativa material och är lätt, bekväm och slitstark. Elle är perfekt för utomhusaktiviteter, oavsett om du leker i parken, cyklar eller gör en familjeutflykt. Snapback-passformen gör att kepsen anpassar sig efter barnets huvud, vilket garanterar en perfekt passform även under de livligaste matcherna.

Barnkepsen Reima Hytty är också mycket praktisk. Elle har ett visir som skyddar ögonen mot solens strålar och kan enkelt vikas ihop och förvaras i en ryggsäck eller ficka. Dessutom är elle lätt att ta hand om och kan tvättas i maskin utan att tappa form eller färg.

Den här kepsen är inte bara praktisk och bekväm, den är också väldigt modern. Logotypen Reima är broderad på framsidan och ger en touch av stil. Barnen kommer att älska att bära den med stolthet och sticka ut med denna unika keps.

Kort sagt, Reima Hytty snapback-keps för barn är det perfekta valet för föräldrar som vill ge sitt barn en praktisk, bekväm och modern accessoar. Med sin överlägsna kvalitet och moderna design kommer elle att vara ett måste i varje tous -barns garderob. Beställ nu så att ditt barn kan njuta av denna keps både sommar och vinter!

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 538087-3330
Färg korallrosa
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1