Joggingdräkt för barn Reima Harmio

Joggingdräkt för barn Reima Harmio

Börjar på: 612,88 kr

429,97 kr

-30%
Upptäck den ultimata komforten för aktiva juniorer med jogging children's Reima Harmio, en skapelse av det välkända varumärket Reima!

Från samma modell :

Slut i lager

Beskrivning

Joggingdräkt för barn Reima Harmio

jogging Reima Harmio är ett måste för aktiva juniorer! Denna jogging, från det kända märket Reima, är utformad för att erbjuda den komfort och hållbarhet som barn i rörelse behöver. Den moderna, sportiga designen gör den till ett måste i varje barns garderob.

Denna jogging är tillverkad av högkvalitativa material och känns mjuk och lätt mot ditt barns hud. Det ventilerande tyget låter luften cirkulera för att hålla ditt barn svalt och bekvämt, även under de mest intensiva aktiviteterna.

jogging Reima Harmio har också ett elastiskt midjeband med dragsko, vilket ger en perfekt och bekväm passform för alla kroppsformer. Praktiska sidofickor ger plats för småsaker när du är ute med familjen eller leker utomhus.

Den klassiska, tidlösa designen gör den till ett perfekt val för alla tillfällen, oavsett om du är ute på lekplatsen eller kopplar av hemma. jogging finns i olika storlekar för att passa ditt barns ålder och preferenser, och är ett säkert val för föräldrar som bryr sig om sina barns kvalitet och komfort.

Ge ditt barn jogging Reima Harmio för att uppmuntra en aktiv och hälsosam livsstil. Med sin perfekta kombination av funktionalitet, komfort och stil kommer den garanterat att bli ett välkommet tillskott i garderoben. Beställ nu och låt ditt barn ha obegränsat roligt med jogging Reima Harmio !

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 536735-4016
Färg ljusrosa
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior