Leggings för flickor Reima Kaunokki

Leggings för flickor Reima Kaunokki

Börjar på: 428,74 kr

310,97 kr

-27%
Kolla in legging Reima Kaunokki , ett måste för aktiva, snygga tjejer. Kvalitet och stil från Reima.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 428,74 kr

310,97 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Leggings för flickor Reima Kaunokki

Reima Kaunokki legging för tjejer är ett måste för snygga, aktiva tjejer. Den är designad av det kända märket Reima och kombinerar komfort, funktionalitet och stil. Denna legging passar perfekt för juniorer och är utformad för att uppfylla de specifika behoven för deras ålder och kön.

Reima Kaunokki legging för tjejer är tillverkad av kvalitetsmaterial och är mjuk, något stretchig och andas för att säkerställa optimal komfort hela dagen. Den smala passformen met framhäver den feminina silhuetten samtidigt som den ger total rörelsefrihet.

Reima Kaunokki legging för flickor har också en mängd tekniska egenskaper som gör den till ett perfekt val för sportaktiviteter och utomhuslek. Den har UV-skydd för soliga dagar, bra isolering för kallare väder och till och med vattenresistens för oväntade stänk under utomhusäventyr.

Dessutom har den en modern och trendig design som säkert tilltalar unga tjejer som vill göra ett stilfullt statement oavsett tillfälle. Den tidlösa färgen och de subtila detaljerna gör den till ett mångsidigt plagg som lätt smälter in i resten av din garderob.

Kort sagt, oavsett om det är för ett sportpass eller en dag i skolan, Reima Kaunokki girls' legging är ett måste för juniortjejer som letar efter komfort, prestanda och stil. Ge dem denna kvalitet legging och de kommer att vara redo att ta sig an alla utmaningar med energi och självförtroende.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 536730-6988
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior