Vattentät jacka för flickor Reima Jolanki

Vattentät jacka för flickor Reima Jolanki

Börjar på: 3 427,34 kr

2 310,07 kr

-33%
Skydda din dotter från väder och vind med den vattentäta jackan Reima Jolanki. Mycket funktionell och snygg, elle kommer att vara redo för alla utomhusäventyr.

Slut i lager

Beskrivning

Vattentät jacka för flickor Reima Jolanki

Den vattentäta jackan Reima Jolanki för flickor är ett måste för alla aktiva och äventyrslystna flickor. Jackan tillverkas av Reima, specialister på barnkläder av hög kvalitet, och är speciellt utformad för växande flickor.

Med sin snygga, moderna design är denna vattentäta jacka inte bara praktisk utan också mycket modern. Elle finns i en rad ljusa, livfulla färger, perfekt för att ge en färgklick till alla outfits.

Jackan är vattentät och vindtät och är utformad för att klara alla väderförhållanden. Elle skyddar din dotter från väder och vind och gör att hon kan njuta av sina utomhusaktiviteter i lugn och ro. Tillverkad av högkvalitativa material, elle andas också för att säkerställa optimal komfort hela dagen.

Den vattentäta flickjackan Reima Jolanki är perfekt för aktiva, sportiga flickor. Elle är utrustad med en mängd praktiska funktioner, inklusive blixtlåsfickor för förvaring av små skatter, en avtagbar huva för att anpassa sig till alla situationer och elastiska manschetter för perfekt passform.

Jackan är också perfekt för skoldagar eller familjeutflykter. Den smala passformen och eleganta stilen gör den perfekt för alla tillfällen. Elle är också lämplig för juniorflickor i tous åldrar och erbjuder massor av rörelsefrihet för lek och skoj.

Kort sagt är den vattentäta jackan för tjejer Reima Jolanki det perfekta valet för unga tjejer som söker äventyr och komfort. Elle kombinerar stil, funktionalitet och kvalitet för den perfekta outfiten under alla omständigheter. Tveka inte att ge din dotter den här jackan, som snabbt kommer att bli ett måste för alla hennes utomhusaktiviteter.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 531566-2520
Färg ingefära gul
Färg Gul
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1