Vattentät jacka för flickor Reima Pokka

Vattentät jacka för flickor Reima Pokka

Börjar på: 1 835,79 kr

1 254,88 kr

-32%
Upptäck den vattentäta jackan för tjejer Reima Pokka, perfekt för juniorer. Håll dig torr och snygg med Reima.

Slut i lager

Beskrivning

Vattentät jacka för flickor Reima Pokka

Den vattentäta jackan Reima Pokka för flickor är den perfekta accessoaren för aktiva och äventyrliga unga flickor. Jackan är designad av det världsberömda varumärket Reima och kombinerar funktionalitet och stil för att tillgodose behoven hos unga tjejer på resande fot.

Den vattentäta jackan är tillverkad av högkvalitativa material och ger ett komplett skydd mot väder och vind. Yttertyget är vattentätt och slitstarkt, medan det inre fleecefodret ger värme och komfort. Så din dotter kan njuta av sina utomhusaktiviteter utan att oroa sig för vädret.

Jackan Reima Pokka är inte bara praktisk, den är också extremt snygg. Den feminina, moderna designen kommer garanterat att tilltala din lilla spirande fashionista. Jackan finns i en rad trendiga färger och är perfekt för tous alla stilar och tillfällen.

Dessutom är jackan speciellt utformad för växande flickor. Med sin smala passform och resår i midjan ger elle optimal rörelsefrihet samtidigt som den sitter säkert på plats. Så att din dotter kan springa, hoppa och leka utan problem.

Oavsett om din dotter idrottar, utforskar naturen eller bara promenerar runt i stan kommer jackan Reima Pokka att vara hennes bästa allierade. Elle kan användas året runt, antingen som regnjacka eller som ett extra lager för kallare dagar.

Sammantaget är Reima Pokka vattentät jacka för flickor ett klokt val för föräldrar som är måna om kvalitet och komfort för sina barn. Med den här jackan kommer din dotter att vara redo för alla äventyr elle, samtidigt som hon håller sig torr och varm. Så ge din lilla prinsessa den här jackan från Reima och elle kommer att vara redo att erövra världen!

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 531560-7710
Färg djupt hav
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1