Parkas för barn Reima Tampere

Parkas för barn Reima Tampere

Börjar på: 1 101,97 kr

767,50 kr

-30%
Upptäck barnparkasen Reima Tampere, perfekt för att hålla din junior varm och torr under vinteräventyren.

Slut i lager

Beskrivning

Parkas för barn Reima Tampere

Barnparkasen Reima Tampere är den perfekta vinterjackan för att hålla ditt barn varmt och torrt under kalla dagar. Denna parkas, från Reima, är speciellt utformad för juniorer och erbjuder åldersanpassad komfort och skydd. Med sitt moderna snitt och praktiska funktioner är Reima Tampere ett perfekt val för aktiva barn.

Parkasen är tillverkad av högkvalitativa material och har ett vatten- och vindavvisande ytterskal som håller ditt barn torrt även när det leker i snö eller regn. Den avtagbara huvan ger extra skydd mot väder och vind, medan de justerbara ärmsluten och det elastiska midjebandet ger en bekväm, skräddarsydd passform.

Parkan Reima Tampere har också varm syntetisk dunstoppning som ger effektiv isolering mot vinterkylan. Den har också gott om praktiska fickor för att hålla småsaker nära till hands.

Med sin moderna design och högkvalitativa finish är Reima Tampere barnparkas den perfekta följeslagaren för att leka i snön, gå till skolan eller bara umgås med familjen. Ge ditt barn ett överlägset skydd mot väder och vind med Reima Tampere, det perfekta valet för spirande unga upptäcktsresande.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 531502-8920
Färg grågrön
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Junior