Vattentät jacka för flickor Reima Lunta

Vattentät jacka för flickor Reima Lunta

Börjar på: 1 713,36 kr

1 142,24 kr

-33%
Håll dig torr med den vattentäta jackan för tjejer Reima Lunta, en kvalitetsmodell för morgondagens aktiva unga kvinnor.

Slut i lager

Beskrivning

Vattentät jacka för flickor Reima Lunta

Den vattentäta jackan för flickor Reima Lunta är det perfekta valet för aktiva och äventyrliga flickor. Jackan är designad av det kända varumärket Reima och kombinerar stil, komfort och funktionalitet på ett perfekt sätt. elle är speciellt utformad för juniortjejer och ger optimalt skydd mot väder och vind samtidigt som den är lätt och enkel att bära.

Den vattentäta jackan är tillverkad av högkvalitativa material och är både slitstark och hållbar. Elle är utrustad med ett vattentätt membran som gör den helt vattentät men ändå andas för optimal komfort under fysiska aktiviteter. Förseglade sömmar och en vattentät dragkedja ger totalt skydd mot regn och snö.

Jackans eleganta design kommer inte att gå obemärkt förbi. elle finns i en rad olika färger och kan enkelt anpassas till tous stilar och tillfällen. Den avtagbara, justerbara huvan och de elastiska ärmsluten ger perfekt passform och håller vattnet ute.

Den vattentäta jackan har också många praktiska fickor där du kan förvara allt du behöver när du är ute och rör på dig. Dessutom är elle lätt att ta hand om och kan tvättas i maskin, vilket gör den till ett praktiskt val för både föräldrar och barn.

Oavsett om det är för utomhusaktiviteter, resor eller helt enkelt för att skydda sig mot väder och vind, har Reima Lunta vattentät jacka för flickor något för alla. Så vänta inte längre och unna din dotter en kvalitetsjacka som håller henne torr och varm året runt. Beställ Reima Lunta vattentät jacka nu och låt din dotter njuta av sina äventyr med fullständig sinnesfrid.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 531416-9370
Färg mjuk grå
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1