Babyhuv Reima Rauha [Storlek 48/50 cm]

Babyhuv Reima Rauha [Storlek 48/50 cm]

366,79 kr

266,65 kr

-27%
Håll ditt barn varmt med stil med mössan Reima Rauha, ett oumbärligt skydd för ditt lilla barn under kalla dagar.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Babyhuv Reima Rauha

Det finns inget viktigare än att hålla ditt barn varmt och väl skyddat under kalla dagar. Med Reima Rauha babyhatt från Reima kan du vara säker på att ditt lilla barn kommer att vara bekvämt och skyddat från väder och vind.

Denna mössa är tillverkad av högkvalitativa material och är speciellt utformad för att hålla ditt barns huvud varmt och bekvämt. Tack vare sin perfekta passform täcker den perfekt ditt barns öron och panna för maximalt skydd mot kyla.

Babymössan Reima Rauha är också lätt och andas, vilket gör den perfekt för vardagsbruk. Den är utformad med spädbarn i åtanke, vilket garanterar optimal komfort för deras känsliga hud. Dessutom ger det färgglada, roliga mönstret en touch av stil till ditt barns outfit.

Denna mössa är särskilt lämplig för spädbarn och finns endast i en storlek. Den elastiska passformen anpassar sig efter ditt barns huvud för en bekväm passform. Dessutom är den lätt att ta på och av, vilket gör den till ett praktiskt val för föräldrar som har bråttom.

Låt inte kylan förstöra ditt barns äventyr. Med Reima Rauha baby bonnet kan du vara säker på att ditt barn kommer att hålla sig varm och bekväm under alla omständigheter. Vänta inte utan ge din bebis det allra bästa i kvalitet och komfort med bebismössan Reima Rauha. Din baby kommer att tacka dig på kalla dagar!

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 528738-3040
Färg puderrosa
Färg Rose
Storlek 48/50 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby