Barnhatt Reima Huurre

Barnhatt Reima Huurre

Börjar på: 329,94 kr

256,11 kr

-22%
Barnmössan Reima Huurre är ett måste för alla unga! Varm, bekväm och snygg, de kommer att följa med dina barn på alla deras äventyr.

Slut i lager

Beskrivning

Barnhatt Reima Huurre

Upptäck Reima Huurre barnmössa, en viktig accessoar för att hålla ditt barn varmt och snyggt i vinter. Mössan tillverkas av det kända märket Reima, som är specialist på barnkläder, och är den perfekta kombinationen av komfort, värme och kvalitet.

Mössan är särskilt utformad för juniorer och är anpassad till barns huvuden och ger dem en perfekt passform. Med sin snygga, moderna design är den den perfekta följeslagaren för alla utomhusaktiviteter, oavsett om du ska gå till skolan, åka pulka eller leka i snön.

Mössan är tillverkad av mjukt tyg som andas och skyddar ditt barns huvud mot kyla och vind. Den har också ett fleecefoder för optimal isolering och maximal komfort. Ditt barn kommer att kunna njuta av sina vinterdagar till fullo utan att oroa sig för kylan.

Barnmössan Reima Huurre finns i en mängd ljusa, roliga färger, perfekt för att lysa upp gråa vinterdagar. Den är dessutom lättskött, slitstark och hållbar, vilket gör den till ett perfekt val för kvalitetsmedvetna föräldrar.

Ge ditt barn Reima Huurre -hatten så kan du vara säker på att de håller sig varma och moderiktiga i vinter. Lägg till den i ditt barns garderob redan idag!

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 528643-2420
Färg varm gul
Färg Gul
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1