Byxor för barn Reima Sprucy

Byxor för barn Reima Sprucy

Börjar på: 611,52 kr

443,06 kr

-28%
Barnbyxorna Reima Sprucy, designade av Reima, erbjuder stil och komfort för aktiva juniorer. Kolla in dem nu!

Slut i lager

Beskrivning

Byxor för barn Reima Sprucy

Barnbyxorna Reima Sprucy är det perfekta valet för att hålla ditt barn varmt och torrt under utomhusaktiviteter. Byxorna är designade av det välkända varumärket Reima, som specialiserar sig på funktionskläder för barn, och är både slitstarka och bekväma.

Byxorna Reima Sprucy är tillverkade av högkvalitativa material och är vatten- och vindavvisande, vilket ger optimalt skydd mot väder och vind. Oavsett om ditt barn leker i snön, cyklar eller bara njuter av en regnig dag kommer det att hålla sig torrt och varmt tack vare dessa byxor.

Byxorna är designade för juniorer och anpassar sig perfekt till ditt barns rörelser, så att de kan röra sig fritt och bekvämt. Med sin smala passform och förformade knän ger de perfekt passform och stor rörelsefrihet.

Förutom sina tekniska egenskaper utmärker sig byxorna Reima Sprucy också genom sin moderna och trendiga design. De finns i en rad ljusa färger och tilltalar tous barn med alla smaker.

Byxorna är lätta att ta hand om och kan tvättas i maskin utan att förlora sina tekniska egenskaper. De har också praktiska detaljer som fickor med dragkedja för förvaring av små, viktiga föremål.

Kort sagt, Reima Sprucy barnbyxor är ett säkert val för att hålla ditt barn bekvämt och skyddat under alla sina utomhusaktiviteter. Ge ditt barn det allra bästa i kvalitet och stil med byxorna Reima Sprucy.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 526397-9510
Färg svart melange
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1