T-shirt för babypojke Reima Suuntima

T-shirt för babypojke Reima Suuntima

Börjar på: 244,24 kr

198,82 kr

-19%
Ge ditt barn komforten och den exceptionella kvaliteten hos Reima Suuntima t-shirt, för en trendig look från tidig ålder.

Slut i lager

Beskrivning

T-shirt för babypojke Reima Suuntima

Reima Suuntima baby T-shirt är ett måste för de allra minsta. Tillverkad av det kända märket Reima, denna T-shirt är speciellt utformad för spädbarn, för att erbjuda dem optimal komfort. Med sin moderna design och exceptionella kvalitet är den idealisk för att klä ditt barn med stil.

Denna T-shirt är perfekt för spädbarn tack vare det mjuka tyget som andas. Den är tillverkad av högkvalitativa tyger som garanterar en behaglig känsla på ditt barns känsliga hud. Dessutom har den en speciell Reima -teknik som hjälper till att reglera kroppstemperaturen och håller ditt barn varmt på vintern och svalt på sommaren.

Reima Suuntima baby T-shirt är också mycket praktisk. Den har tryckknappar på axeln för enkel på- och avtagning, vilket är särskilt praktiskt vid blöjbyte. Dessutom är den maskintvättbar, vilket gör den lätt att ta hand om för upptagna föräldrar.

Förutom sin funktionalitet är denna T-shirt också snygg. Med sin moderna design och ljusa färger kommer den att ge en touch av stil till ditt barns garderob. Den finns också i olika storlekar för att anpassas till ditt barns tillväxt, vilket gör den till en långsiktig investering.

Kort sagt, Reima Suuntima baby T-shirt är ett perfekt val för ditt barn. Den erbjuder den perfekta kombinationen av komfort, funktionalitet och stil. Med det pålitliga varumärket Reima kan du vara säker på att ditt barn kommer att bära ett plagg av högsta kvalitet som tar hand om deras känsliga hud. Ge ditt barn det bästa med Reima Suuntima baby T-shirt.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 526389-0110
Färg benvit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1