Vattentät jacka för barn Reima Vesi

Vattentät jacka för barn Reima Vesi

Börjar på: 489,09 kr

361,04 kr

-26%
Skydda ditt barn från väder och vind med den vattentäta jackan Reima Vesi. Designad för juniorer av ett pålitligt varumärke.

Slut i lager

Beskrivning

Vattentät jacka för barn Reima Vesi

Den vattentäta barnjackan Reima Vesi är det perfekta valet för att hålla ditt barn torrt och skyddat från väder och vind. Jackan är designad av det välkända varumärket Reima och kombinerar stil, komfort och funktionalitet för små barn. Med sin moderna design och livfulla färger kommer elle garanterat att falla ditt barn i smaken.

Jackan är tillverkad av högkvalitativa material och är byggd för att hålla länge. Elle har ett vattentätt membran som ser till att ditt barn håller sig torrt även i vått väder. Dessutom andas elle, så ditt barn håller sig bekvämt och torrt även när det är på språng.

Jackan Reima Vesi är också utrustad med praktiska detaljer för enkel användning. Vattentäta dragkedjor och fickor med dragkedja ger extra säkerhet för att hålla ditt barns tillhörigheter torra. Dessutom skyddar den justerbara huvan ditt barns huvud från regn och vind.

Jackan är speciellt utformad för växande barn. Justerbara muddar med kardborreband och en justerbar fåll garanterar en perfekt passform för alla barn. Dessutom är elle utrustad med reflexer för ökad synlighet i mörker, vilket gör den till ett perfekt val för utomhusaktiviteter.

Kort sagt, Reima Vesi vattentät jacka för barn är ett kvalitetsval för föräldrar som vill hålla sina barn torra och bekväma under regniga dagar. Med sitt välkända varumärke, hållbarhet och praktiska detaljer är elle ett perfekt tillskott till ditt barns garderob. Vänta inte längre och ge ditt barn det skydd de förtjänar med jackan Reima Vesi.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 521523-3049
Färg puderrosa
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1