Baby tränare Be Lenka Play

Baby tränare Be Lenka Play

Börjar på: 795,78 kr

614,34 kr

-23%
Ge ditt barn komfort och stil med Barebarics Play sneakers från Barebarics - premiumskor i läder för vår och höst.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 795,78 kr

614,34 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby tränare Be Lenka Play

Förstklassiga läderskor för vår/höst från Be Lenka Kids-kollektionen. Skor som ditt barn kommer att älska från premier port. De är designade med fokus på funktionalitet och unik designaccent. Den ergonomiska tån ger gott om utrymme, sulan är 6 mm flexibel utan klackar. Slovakiska hantverkares arbete gör den här modellen till en bra följeslagare för dina barn när de upptäcker världen. Sydd sula för längre livslängd.

Ovandel: läder
Sula: Be Lenka - KidsComfort (gummi)
Innersula: uttagbar (textil)

Användningen av kvalitetsmaterial garanterar maximal komfort för ditt barns fötter. Ovandelen i läder från nubuck premium, som är perfekt för enkel skötsel, och tyget på insidan ger en behaglig andningsförmåga.

Den unikt utformade sulan är extra flexibel både på längden och tvären. Den är 6 mm tjock, vilket ger maximal kontakt med underlaget när man går. Det gör också att barnets fot kan känna varje yta, vilket har en positiv inverkan på utvecklingen av barnets fot. Sulans design är fint perforerad, vilket gör den motståndskraftig mot barnets vardagliga aktiviteter.

Skorna är lämpliga för dagliga promenader, på lekplatsen eller i parken. När skorna har impregnerats är de fuktavvisande.

Tån är tillräckligt bred för att ge fingrarna gott om utrymme. Fingrarna på insidan kläms inte, så de kan arbeta naturligt när de går, utan att deformeras av tåns form. KidsComfort-inläggssulan med sina utskjutande delar ger perfekt stabilitet och stegkontroll vid vardagliga promenader. Sulan är sydd för att säkerställa att skon håller längre.

Be Lenka Play skor är lämpliga för både normala och breda fötter, och för normal och högre tarsi. Tack vare den praktiska kardborreknäppningen kan de dras åt runt ankeln och passar bra även på barn med en smalare häl. De är även lämpliga för en fot med en dominerande stortå eller en flipperformad fot.

Typ av sko: promenadskor

Skor är inte avsedda för sport. De kan skadas mekaniskt, särskilt vid cykling, klättring eller underautres aktiviteter som sätter stort tryck på sulan.

Skorna är inte lämpliga för sand- eller vattenaktiviteter på grund av andningsförmågan hos materialet inuti skorna.

Mer information

Varumärke Be Lenka
Tillverkarens SKU 51516095-2
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby