Babyjacka Reima Moomin Lykta

Babyjacka Reima Moomin Lykta

Börjar på: 1 223,66 kr

859,44 kr

-30%
Ge din baby komfort och värme med Reima Moomin Lykta dunjacka, inspirerad av Mumintrollens magiska värld.

Slut i lager

Beskrivning

Babyjacka Reima Moomin Lykta

Reima Moomin Lykta baby dunjacka är det perfekta valet för att hålla din lilla älskling varm under vintermånaderna. Med sin bedårande Mumin-inspirerade design är denna dunjacka både funktionell och snygg.

Dunjackan är tillverkad av det finska märket Reima, som är känt för sina högkvalitativa barnkläder, och är speciellt utformad för bebisar. Elle är tillverkad av tuffa, hållbara material som tål ditt barns lek och äventyr.

Reima Moomin Lykta baby dunjacka har varm léger dunisolering, vilket gör den till ett perfekt lager för kallt väder. Elle har också en avtagbar huva för extra skydd mot vind och regn. Elastiska muddar i ärmslut och nederkant ger en bekväm passform och håller kylan ute.

Förutom att dunjackan är praktisk är den också väldigt söt. De detaljerade broderierna av muminfigurerna ger en lekfull touch till detta funktionsplagg. Ditt barn kommer garanterat att väcka uppmärksamhet och känna sig varm och mysig i sin dunjacka Reima Moomin Lykta.

Oavsett om du planerar en dag utomhus eller bara en promenad på stan är denna dunjacka ett perfekt val för att hålla ditt barn varmt och torrt. Elle finns i olika storlekar för bebisar, vilket gör den till ett perfekt tillskott i ditt barns garderob.

Ge din baby det allra bästa inom vinterkläder med Reima Moomin Lykta baby dunjacka. Du kommer inte att ångra dig.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 511326-4551
Färg rosaröd
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1