Vattentät jacka för barn Reima Vandmand

Vattentät jacka för barn Reima Vandmand

Börjar på: 489,09 kr

361,04 kr

-26%
Skydda ditt barn från väder och vind med den vattentäta jackan Reima Vandmand, designad för småbarn av det pålitliga märket Reima.

Slut i lager

Beskrivning

Vattentät jacka för barn Reima Vandmand

Reima Vandmand vattentät babyjacka är det perfekta valet för att hålla din baby torr och varm, oavsett väder. Jackan tillverkas av det kända varumärket Reima och är speciellt utformad för spädbarn för att ge optimal komfort samtidigt som den skyddar mot regn och vind.

Den vattentäta jackan är fullpackad med tekniska funktioner som ger maximalt skydd. Elle är utrustad med ett vattentätt membran som andas och håller vattnet ute samtidigt som överskottsvärme och fukt släpps ut. Så ditt barn kommer att hålla sig torr och bekväm även i hällregn.

Jackan Reima Vandmand är dessutom vindtät, vilket gör den idealisk för blåsiga dagar. Tack vare den justerbara huvan och de elastiska ärmsluten är ditt barn väl skyddat mot väder och vind.

Jackan är speciellt utformad för spädbarn, med en bekväm passform som gör att de kan röra sig fritt och ha roligt obehindrat. Elle har också reflekterande blixtlås för bättre synlighet i mörkret, vilket garanterar ditt barns säkerhet hela tiden.

Jackan Reima Vandmand är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och tålig, vilket gör den till en klok investering för föräldrar som bryr sig om sina barns kvalitet och komfort.

Kort sagt, Reima Vandmand vattentät jacka för baby är det perfekta valet för att hålla din baby torr och varm samtidigt som den ger optimal komfort. Med sina avancerade tekniska funktioner och särskilt barnvänliga design är denna jacka ett måste för alla utomhusäventyr med ditt lilla barn. Lita på att Reima erbjuder dig det bästa för din baby!

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 511300-3123
Färg pulver
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1