Baby tränare Be Lenka Perk [Storlek 25]

Baby tränare Be Lenka Perk [Storlek 25]
722,32 kr
Upptäck Barebarics Perk babyskor från Barebarics, perfekta för små fötter på sommaren tack vare det högkvalitativa tyget som andas.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Baby tränare Be Lenka Perk

De förstklassiga barfotaskorna i ventilerande tyg från Be Lenka Kids vår- och sommarkollektion är det perfekta valet för varmt väder eller som tofflor i skolan eller på dagis. Be Lenka Perk har en flexibel 6 mm sula för bästa kontakt med all terräng. Den ergonomiska tån ger gott om utrymme för tårna och den lätta, andningsbara konstruktionen hos Be Lenka Perk ger överlägsen komfort för att utforska världen.

Ovandel: 100% polyester
Innersula: Textil
Foder: Inget
Sula: Vulkaniserat gummi

Maximal komfort för ditt barns fötter garanteras genom användning av kvalitetsmaterial. Ovandelen är tillverkad av tyg som andas för en lätt känsla. Den 6 mm breda sulan gör att barnets fot kan känna varje yta, vilket har en positiv effekt på den övergripande utvecklingen av barnets fot. Den har ett fint perforerat mönster och står emot vanliga aktiviteter.

Be Lenka Perk träningsskor är lämpliga för vardagspromenader, på lekplatsen eller i parken. På grund av sitt andningsbara material är de inte lämpliga för regnigt väder. Tårna på skorna är tillräckligt breda för att ge tillräckligt med utrymme för tårna. Tårna är inte hopträngda och kan därför fungera naturligt när man går utan att deformeras av tån. Träningsskorna är lämpliga för normala till breda fötter och för normala eller något högre fotvalv. Tack vare en liten rem och det elastiska materialet är de lätta att ta på och passar även för barn med smalare häl och fotled. KidsComfort-sulan med sina utskjutande delar ger perfekt stabilitet och stegkontroll på vardagliga resor.

Typ av sko: promenadskor

Skorna är inte avsedda för sport. Cykling, sparkcykling och andra aktiviteter (autres ) utsätter sulorna för stora påfrestningar, vilket kan leda till mekaniska skador.

Storleksval: Skorna är inte fodrade, så vi rekommenderar en något större storlek.

Skorna är inte lämpliga för sand- eller vattenaktiviteter på grund av andningsförmågan hos materialet inuti skorna.

Mer information

Varumärke Be Lenka
Tillverkarens SKU 50410012
Färg svart/vit
Färg Svart
Storlek 25 - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby