Bilspel - skördetröska Britains Farm Toys John Deere

Bilspel - skördetröska Britains Farm Toys John Deere
660,98 kr
Upptäck hur kul det är att köra bil med Britains bilspel John Deere, perfekt för små fans av jordbruksmaskiner.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Bilspel - skördetröska Britains Farm Toys John Deere

Britains John Deere bilset med skördetröska är den perfekta produkten för unga fans av fordon och jordbruksmaskiner. Denna kvalitetsleksak tillverkas av det välkända varumärket Britains och är ett utmärkt tillskott till alla leksaks- och spelsamlingar.

En passion för bilar och jordbruksmaskiner är något som många barn delar. Med detta bilset kan de uppleva spännande äventyr och fördjupa sig i jordbrukets värld med det kända märket John Deere.

Skördetröskan är en realistisk kopia av den äkta varan, med exakta detaljer och klara färger som kommer att glädja nyfikna unga sinnen. Barnen kan njuta av att skörda och transportera grödor med sin egen skördetröska och stimulera sin fantasi och kreativitet samtidigt som de har roligt.

Oavsett om man leker ensam eller med vänner är detta bilspel ett utmärkt sätt att utveckla barns fingerfärdighet och koordination mellan hand och öga. Dessutom gör de kvalitetsmaterial som används vid tillverkningen av denna produkt den till ett säkert och hållbart val för barn.

Ge ditt barn en rolig och lärorik leksak med Britains John Deere bilset med skördetröska. Med sin realistiska design och exceptionella kvalitet kommer denna produkt att glädja unga fans av bilar och jordbruksmaskiner. Beställ din idag och ge ditt barn timmar av skoj och äventyr i jordbrukets värld!

Mer information

Varumärke Britains Farm Toys
Tillverkarens SKU 473299
Färg grön
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1