Lekredskap för utomhusbruk - gräsmatta och trädgård Britains Farm Toys John Deere

Lekredskap för utomhusbruk - gräsmatta och trädgård Britains Farm Toys John Deere
440,61 kr
Njut av naturen med Britains John Deere utomhuslekutrustning för barn, för säker lek i hemmet!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Lekredskap för utomhusbruk - gräsmatta och trädgård Britains Farm Toys John Deere

Det varma vädret är äntligen här och det är dags att njuta av din gräsmatta och trädgård med Britains lekutrustning för utomhusbruk John Deere! Detta sortiment av spel och leksaker från set är perfekt för barn som älskar att ha roligt utomhus. Med det pålitliga varumärket Britains kan du vara säker på att dessa leksaker är av hög kvalitet och hållbara för att klara de mest intensiva lekarna.

set innehåller en John Deere gräsklippare med realistiska knivar och en avtagbar släpvagn för transport av föremål i trädgården. Små barn kan också njuta av att köra John Deere traktorn med sin medföljande släpvagn för att ta sina favoritleksaker på en tur.

De realistiska detaljerna i dessa leksaker gör lekupplevelsen till en perfekt kopia av verkliga livet. Dina barn kommer att kunna föreställa sig hur de klipper gräset och transporterar föremål runt i trädgården, samtidigt som de utvecklar sin kreativitet och fantasi.

Dessa utomhusleksaker tillverkas av det kända leksaksvarumärket Britains och är utformade för att tåla slitage och väder, vilket garanterar roliga timmar i många år framöver. De är också ett bra sätt att få barnen aktiva genom att uppmuntra dem att leka utomhus istället för att sitta framför skärmar.

Oavsett om det är en födelsedagspresent eller bara för att ge dina barn en rolig stund, är Britains John Deere utomhusspel det perfekta valet. Så varför inte lägga till dem till din samling av utomhusleksaker och njuta av minnesvärd lektid utomhus med familj och vänner? Beställ nu och gör dig redo för ett roligt äventyr i din gräsmatta och trädgård med Britains utomhusleksaker John Deere.

Mer information

Varumärke Britains Farm Toys
Tillverkarens SKU 466413
Färg grön/gul
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1