Bil spel Jamara Volvo L50 2,4Ghz

Bil spel Jamara Volvo L50 2,4Ghz
875,23 kr
Ta dig till banan med stil med Jamara Volvo L50 2,4Ghz bilspel från det välkända varumärket Jamara. Garanterat kul för racingfans!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bil spel Jamara Volvo L50 2,4Ghz

Bilsportfantaster kommer att älska Jamara Volvo L50 2,4Ghz. Detta spel har designats av det välkända varumärket Jamara och är ett måste för alla motorsportentusiaster. Med sina banbrytande funktioner och realistiska design erbjuder det en uppslukande och fängslande spelupplevelse.

Detta bilspel har en 2,4 GHz-fjärrkontroll för större räckvidd och precision i rörelserna. Så du kan köra din bil på distans och utmana dina vänner i spännande tävlingar. Volvo L50 är också utrustad med LED-strålkastare och justerbar fjädring för en ännu mer realistisk körupplevelse.

Detta bilspel är tillverkat av kvalitetsmaterial och är tufft och hållbart. Det är perfekt för barn från 8 år och uppåt, men passar även för vuxna. Med sin höga topphastighet garanterar det spänning och spännande race.

Oavsett om du är en samlare av miniatyrbilar eller ett fan av bilracing av alla slag, kommer Car Games Jamara Volvo L50 2,4Ghz att uppfylla alla dina förväntningar. Så tveka inte längre och unna dig denna kvalitetsprodukt för timmar av kul och underhållning.

Mer information

Varumärke Jamara
Tillverkarens SKU 463700
Färg gul
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1