UV-skyddande keps för barn Playshoes Unicorn Mermaid Cat

UV-skyddande keps för barn Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Börjar på: 208,00 kr

136,88 kr

-34%
Skydda ditt barn från solen med stil med Playshoes Unicorn Mermaid Cat-kepsen, speciellt utformad för juniorer!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 208,00 kr

136,88 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

UV-skyddande keps för barn Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Playshoes Unicorn Mermaid Cat child UV protection cap är det perfekta valet för att skydda ditt barns huvud från solens strålar när du leker utomhus. Denna keps är designad av det välkända varumärket Playshoes och är speciellt framtagen för yngre barn.

Med en bedårande design med illustrationer av en enhörning, sjöjungfru och katt är denna keps inte bara praktisk utan också rolig att bära. Ditt barn kommer att älska att ha den på sig när de är ute och går, oavsett om det är på stranden, i parken eller bara ute på en promenad.

Men den här kepsen är mer än bara snygg. Den har också UV 50+-skydd, vilket ger maximalt skydd mot solens skadliga strålar. Du kan vara säker på att ditt barns huvud är väl skyddat medan de njuter av naturen.

Kepsen Playshoes Unicorn Mermaid Cat är också tillverkad av högkvalitativa material som garanterar lång hållbarhet och komfort. Den är lätt och andas, vilket gör den perfekt för varma sommardagar.

Dessutom är kepsen lätt att justera tack vare det praktiska kardborrefästet baktill. Så att den passar perfekt på ditt barns huvud, så att de kan bära den bekvämt hela dagen.

Ge ditt barn det bästa skyddet mot solen med denna UV-skyddande keps för barn Playshoes Unicorn Mermaid Cat. Med sin bedårande design, UV 50+-skydd och hållbarhet är den det perfekta valet för yngre barn som älskar att leka utomhus. Beställ nu och ge ditt barn en oumbärlig sommaraccessoar!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461368-022
Färg ljusgrön
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1