Bob uv barnskydd Playshoes Whale

Bob uv barnskydd Playshoes Whale

Börjar på: 281,46 kr

225,15 kr

-20%
Skydda ditt barn från solen med Bob, UV-hatten Playshoes med valmotiv. Perfekt för juniorer!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 281,46 kr

225,15 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Bob uv barnskydd Playshoes Whale

UV-skyddsbob för barn Playshoes Whale är ett viktigt tillbehör för ditt barns utomhusaktiviteter. Denna bob är designad för juniorer och ger optimalt skydd mot solens strålar tack vare tyget med hög skyddsfaktor. Med sitt roliga valmotiv kommer ditt barn att älska att bära den på stranden, i poolen eller på någon annan solig utflykt.

Playshoes bob är inte bara praktisk utan också mycket bekväm att bära. Det lätta tyget som andas håller ditt barn svalt och bekvämt, även i varmt väder. Dessutom ger det breda brättet extra skugga för att skydda ditt barns ansikte, öron och nacke.

Denna bob är tillverkad av det pålitliga varumärket Playshoes och har oklanderlig kvalitet och hållbarhet. Den är också lätt att ta hand om, helt enkelt handtvätt med varmt vatten och mild tvål.

Förutom sin solskyddsfunktion är denna bob också en trendig accessoar som ger ditt barns outfit en touch av stil. Den lekfulla, färgglada designen kommer att göra succé hos autres barn, vilket gör den till en måste-ha accessoar för utflykter med familj och vänner.

Ge ditt barn det ultimata solskyddet med Playshoes Whale bob. De kommer att kunna dra full nytta av sina utomhusaktiviteter samtidigt som de är effektivt skyddade mot UV-strålar. Vänta inte längre utan lägg till den i din varukorg nu!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461337-011
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1