Figur - studsande rosa lama Jamara

Figur - studsande rosa lama Jamara
287,58 kr
Anta rose studsande lama Jamara för timmar av lek och skoj! Perfekt för alla som gillar leksaker och spel.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Figur - studsande rosa lama Jamara

Figur av studsande lama från rose Jamara är den perfekta leksaken för alla barn som älskar spel och leksaker! Denna figur är designad av det kända märket Jamara och kommer att ge en touch av färg och fantasi till deras samling.

Den är tillverkad av kvalitetsmaterial och är både solid och tålig, vilket garanterar en lång livslängd för oändliga timmar av lek. Den studsande lamans detaljerade design gör den till ett unikt och originellt samlarobjekt.

Med sin klara färg rose och stora, uttrycksfulla ögon kommer figuren Jumping Llama garanterat att fånga barnens blickar och väcka deras fantasi. Men det är inte allt: förutom att vara ett samlarobjekt är den här figuren också en rolig, interaktiv leksak. Tryck helt enkelt på huvudet för att få den att hoppa och studsa, vilket ger en dynamisk och rolig lekupplevelse.

Den hoppande lama-figuren är perfekt för barn i alla åldrar och är ett utmärkt sätt att stimulera deras motorik och koordinationsförmåga samtidigt som de har roligt. Föräldrarna kommer att bli glada över att se sina barn träna på ett lekfullt sätt och barnen kommer att älska att leka med sin nya lekkamrat.

Lägg till en touch av färg och fantasi i ditt barns samling av leksaker och spel med rose studsande lama-figur Jamara. Denna figurin är en perfekt present för alla tillfällen och kommer säkert att bli en hit hos både stora och små. Så vänta inte längre, ge dem denna bedårande varelse som garanterat kommer att få dem att le och hålla dem underhållna!

Mer information

Varumärke Jamara
Tillverkarens SKU 454609
Färg rosa
Färg Rose
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1