Ridskola inomhus arena Kidsglobe

Ridskola inomhus arena Kidsglobe
1 187,42 kr
Introducera dina barn till hästarnas värld med Kidsglobe karusell, en leksak designad för små hästälskare. Perfekt för spel och leksaker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Ridskola inomhus arena Kidsglobe

Ridskolans inomhusarena Kidsglobe är en perfekt leksak för små häst- och ridentusiaster. Den är designad av det kända varumärket Kidsglobe och erbjuder en realistisk och rolig lekupplevelse för barn som älskar hästsport.

Den är tillverkad av högkvalitativa material och är hållbar och slitstark för lång användning. Den är också lätt att montera, vilket gör den till ett utmärkt val för upptagna föräldrar som letar efter en leksak som är både rolig och säker för deras barn.

Åkattraktionen har en väldetaljerad ridskoleinredning med realistiska figurer och tillbehör för att skapa en verklighetstrogen lekupplevelse. Barn kan lära sig de olika stadierna av ridning samtidigt som de har roligt, tack vare de olika aktiviteter som finns i ridskolans interiör.

Med det här ridhuset kan dina barn låta fantasin flöda och uppleva en mängd olika hästäventyr. De kan träna sina hästar, anordna tävlingar med sina vänner och till och med delta i virtuella ridlektioner tack vare de medföljande tillbehören.

Denna ridbana Kidsglobe är den perfekta presenten till alla unga fans av hästleksaker och hästspel. Den kommer att stimulera deras kreativitet, lära dem tålamod och uppmuntra dem att fullfölja sina drömmar om att bli stora cavaliers.

Missa inte chansen att ge ditt barn denna enastående karusell från Kidsglobe. Ge dem timmar av rolig och lärorik lek med ridhuset Kidsglobe. Beställ den nu och se ditt barn blomma ut och växa med denna leksak av högsta kvalitet.

Mer information

Varumärke Kidsglobe
Tillverkarens SKU 450294
Färg grå/röd/grön
Färg Grå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1