Släpvagn för fendt 1050 Jamara

Släpvagn för fendt 1050 Jamara
336,55 kr
Upptäck släpvagnen Fendt 1050 från Jamara, ett måste för alla som gillar leksaker och spel. Lita på Jamara för oöverträffad kvalitet.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Släpvagn för fendt 1050 Jamara

Släpvagnen till Fendt 1050 Jamara är en exceptionell produkt för alla som älskar spel och leksaker. Denna släpvagn har designats av det kända varumärket Jamara och erbjuder timmar av skoj och underhållning. Den realistiska och detaljerade designen är trogen modellen av det berömda traktormärket Fendt, vilket gör den till ett perfekt tillskott till alla leksakssamlingar.

Denna släpvagn är tillverkad av högkvalitativa material och är stark och hållbar, vilket garanterar lång, problemfri användning. Den är också lätt att montera och använda, vilket gör den tillgänglig för alla barn.

Denna släpvagn till Fendt 1050 har utformats för att användas medautres fordon från samma Jamara serie, vilket ger ännu fler möjligheter till lek och äventyr. Den är också compatible med de flesta miniatyrtraktorer, vilket gör den till det perfekta tillbehöret för modellentusiaster.

Oavsett om du leker på en bondgård, transporterar varor eller bara har kul, erbjuder Fendt 1050 släp Jamara en realistisk och uppslukande lekupplevelse. Det är också ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin fantasi och koordinationsförmåga.

Ge ditt barn en present som kommer att hålla dem underhållna i timmar med Fendt 1050 trailer Jamara. Med sin kvalitetsdesign och kompatibilitet medautres fordon är det ett perfekt val för alla lek- och leksaksentusiaster. Beställ nu och låt ditt barn ha roligt med denna exceptionella produkt från Jamara.

Mer information

Varumärke Jamara
Tillverkarens SKU 438692
Färg grön
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1